úterý 10. října 2017

Jak na synchronizaci Google kontaktů a kalendářů s Outlookem 2016?

Jak na synchronizaci kontaktů CardDAV a kalendářů CalDAV s Outlookem 2016?

Dlouho očekáváná verze Windows 10 byla vydána 29. července 2015. Dva měsíce později, 22. října, byl vydán Microsoft Outlook. Mnoho uživatelů očekávalo funkci synchronizace mezi Google kalendářem (neboli CardDAV a CalDAV) a Outlookem. Microsoft nás bohužel zklamal.

Microsoft má svoje důvody pro nezahrnutí funkce CardDAV a CalDAV. Ale mnoho uživatelů po celém světě potřebuje řešení pro synchronizaci svých kontaktů, kalendářů a úloh mezi Google, iCloud, Yahoo, Outlook.com (a mnoh dalších poskytovatelů) a Outlookem 2016.

Vývojáři aplikací gSyncit a EVO Collaborator for Outlook byli připraveni pro nový Outlook 2016 a Windows 10. Zatímco gSyncit vydalo verzi v4.0 minulý srpen, EVO Collaborator for Outlook strávilo rok s testováním kompatibility s různými cloudovými a firemními platformy. EVO ohlásil vydání verze 2.0 s příchodem Outlook 2016 s jednoduchostí použití a nastavení.

Pokud jste nepoužívali ECO můžete se podívat na moje předchozí články o nastavení synchronizace kontaktů, kalendářů a úloh z různých poskytovatelů s Outlookem. Postup nastavení je stejný a jednoduchý.

2 komentáře:

  1. Nainštaloval som si EVO Collaborator for Outlook a všetko mi krásne funguje až na tie kategórie. Pán Pospíšil, tie kategórie sú pre mňa nesmierne dôležité, tak vás prosím, či by ste mi nevedel poradiť inú aplikáciu byť aj platenú. Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den,
      zalezi s cim chcete Outlook synchronizovat. Napriklad kategorie u kontaktu v Outlooku nejsou kompatibilni s Gmailem, ale jsou kompatibilni s kategoriemi v iCloud. Jedna se o rozdilne technologie a ne vsechny jsou spolu kompatibilni.

      Vymazat